Spring naar de content

51 vrijpostige vragen aan Char

Ze is spiritiste en beweert contact te hebben met overledenen. Ze is begonnen aan alweer het elfde seizoen van haar televisieprogramma Char. Daarnaast verschijnt deze week haar boek Een geschenk uit de hemel, een intuïtieve gids voor een geslaagde relatie. 51 vrijpostige vragen aan Char. ‘Ik moet de wereld veranderen.’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Wat wordt mijn volgende vraag?
“Dat weet ik niet.”

Dat weet u niet? Maar u ben helderziende.
“Ja, maar ik kan geen gedachten lezen. Ik krijg alleen intuïtief bepaalde gevoelens bij mensen.”

Wat voelde u toen u mij zojuist ontmoette?
“Ik heb een prettig gevoel, ben ontspannen en relaxed. Het wordt een mooie dag.” Dromerige blik. “Weet je... ik voel me zo fijn omdat ik weet dat ik hier het goede kom doen. Ik ben een boodschapper, dat is mijn werk. Ik geef boodschappen van overledenen door, en dat zie ik als een grote verantwoordelijkheid, een voorrecht en een eer. Het gaat niet om ego, niet om beroemdheid, het gaat om de goedheid van mijn werk.”

U bent anders bepaald niet anoniem te noemen. Volgens mij geniet u wel degelijk van uw naam en faam.
“Ik ben dol op mijn fans, dat wel. Ik heb meer dan 35 jaar gewerkt om zo ver te komen als ik nu ben. Door die fans weet ik dat ik mijn werk goed doe.”

Maar u houdt ook van aandacht. U hebt u zojuist voor de foto’s meer dan een uur lang laten opmaken door een visagiste; dat draait toch echt om u en niet om uw werk.
“Ik vind het inderdaad best leuk om op de foto te gaan, maar alleen als ik er goed op sta, haha. Maar mocht dat niet zo zijn, dan geeft het ook niet. Laatst zat ik te sms’en in de auto, ik had helemaal geen make-up op, en toen kwam er een man op me af die me herkende en graag met me op de foto wilde. Daar zeg ik geen nee tegen, al weet ik dat het vast een gruwelijke foto is geworden die je straks overal op internet kunt terug vinden. Maar ik weiger nooit. I looooove my fans.”

Lees het hele artikel in de HP/De Tijd van deze week

Onderwerpen