Spring naar de content

Doe mee aan ons verkiezingsonderzoek

Welke partij gaat de gemeenteraadsverkiezingen winnen? Hoe erg is het dat de PVV maar in twee gemeenten mee doet? Krijgen wethouders te veel wachtgeld? En wie krijgt de rekening gepresenteerd van Balkenende IV? U mag het bepalen in het Verkiezingsonderzoek van HP/De Tijd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De lezers van HP/De Tijd deinzen er niet voor terug om hun (vaak ongezouten) mening te geven. Drie weken geleden zorgde u met z’n allen voor een spraakmakende Oranje-enquête en nu mag u weer aan de bak. Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 peilt HP/De Tijd de stemming onder haar lezers en lezeressen en de bezoekers van deze website. Wilt u ook gehoord worden? Ga dan meteen naar het online onderzoek. Het kost u nog geen vijf minuten.