Spring naar de content

Beelden Beatrix in Lech: verboten

Koningin Beatrix bevindt zich volgens onze Oostenrijkse collega’s in Lech. Het viel royalty-kenner Marc van der Linden vandaag op dat een filmpje van de aankomst van de vorstin van het internet is verwijderd: “RVD verbiedt filmpje aankomst van Beatrix in Lech, dat door de Oostenrijkse ORF is uitgezonden.” HP/De Tijd heeft desondanks de beelden.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte


Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het klopt dat die pagina door de Oostenrijkers is verwijderd. Maar met een foefje is dat nog wel terug te halen. Daarvan ziet u hier het [[popup file=”2010-02/beatrix_in_lech.jpg” description=”resultaat” align=”inline” ]].

Omdat de papieren HP/De Tijd vandaag eerder naar de drukker moet hebben we geen kans gezien de Rijksvoorlichtingsdienst te bellen voor commentaar.

EO-programma Blauw Bloed mocht vorig jaar wel bewegende beelden schieten van de koninklijke familie in Lech. Vier minuten skiplezier met Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters vindt u hier.

Onderwerpen