Spring naar de content

PVV-posters overgeplakt: ‘Geen stem voor racisme’

Haagse anti-fascisten hebben verkiezingsposters van de lokale PVV- en TON-afdelingen overgeplakt. Want er mag geen ruimte zijn voor partijen die zich laten leiden door ‘haat en angst’. Bovendien zijn de antifa’s voor ‘echte oplossingen’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst heeft burgemeesters al gewaarschuwd voor verschillende onrechtmatige acties van links-rabiate anti-fascisten, en nu wordt duidelijk waarom. De politieke partijen PVV en TON zijn namelijk niet welkom als het aan de anti’s ligt. En dus worden verkiezingsposters vernield door er andere posters overheen te plakken.

(Lees verder onder het plaatje.)

De Haagse lijsttrekker van TON is niet blij met deze acties. De antifa-campagne is overigens niet alleen gericht tegen de, in hun ogen, ‘racistische’ en ‘nationalistische’ partijen, maar: “Tegen alle politici die het andere mensen puur om hun afkomst moeilijk willen maken. Tegen politici die zich laten leiden door angst en haat in plaats van te willen werken aan echte oplossingen.” Dat u het even weet.

Onderwerpen