PVV-posters overgeplakt: ‘Geen stem voor racisme’

Frank Verhoef 18 feb 2010 Politiek

[[image file=”2010-02/foto_-_afadenhaag.jpg” align=”inline” ]]
Haagse anti-fascisten hebben verkiezingsposters van de lokale PVV- en TON-afdelingen overgeplakt. Want er mag geen ruimte zijn voor partijen die zich laten leiden door ‘haat en angst’. Bovendien zijn de antifa’s voor ‘echte oplossingen’.

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst heeft burgemeesters al gewaarschuwd voor verschillende onrechtmatige acties van links-rabiate anti-fascisten, en nu wordt duidelijk waarom. De politieke partijen PVV en TON zijn namelijk niet welkom als het aan de anti’s ligt. En dus worden verkiezingsposters vernield door er andere posters overheen te plakken.

(Lees verder onder het plaatje.)
[[image file=”2010-02/pvv_-_antifadenhaag.jpg” align=”inline” ]]
De Haagse lijsttrekker van TON is niet blij met deze acties. De antifa-campagne is overigens niet alleen gericht tegen de, in hun ogen, ‘racistische’ en ‘nationalistische’ partijen, maar: “Tegen alle politici die het andere mensen puur om hun afkomst moeilijk willen maken. Tegen politici die zich laten leiden door angst en haat in plaats van te willen werken aan echte oplossingen.” Dat u het even weet.

Reageer op artikel:
PVV-posters overgeplakt: ‘Geen stem voor racisme’
Sluiten