Spring naar de content

‘RTL Gemist censureert schunnige opmerking Johan Derksen’

De aflevering van vrijdag 5 maart van Voetbal International is [[popup file=”2010-03/afbeelding_5_copy1.png” description=”niet te vinden” align=”inline” ]] op RTL Gemist. Volgens Sigaarsnor, de fansite van het programma, ligt dat aan een schunnige opmerking van hoofdredacteur/vuilbek Johan Derksen over Linda de Mol.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

In het fragment laat Derksen zijn afkeuring blijken over voetbalshow De Vrienden van Van Swieten, waarin cabaretiers Viggo Waas, Raoul Heertje en Peter Heerschop in bad gingen met Linda de Mol. “Zat zij ook in haar blote kont, Viggo?” vraagt hij aan Waas. Om er vervolgens aan toe te voegen: “Het zou wel leuk zijn geweest als ze gewoon spontaan zo’n grote harde kutscheet gelaten had.” Waas riposteert: “Zo plat heb ik ze nog niet gehoord in de kleedkamer.”

“Kunnen we de herhaling zien van deze opmerking?” vraagt Wiggo Waas later. “Die zal wel ergens voorbij komen, ja,” giert presentator Wilfred Genee. Vooralsnog níet op RTL Gemist dus. Maar wel hier.

<object width=”410″ height=”255″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/jnrArVUolUk&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/jnrArVUolUk&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”255″></embed></object>

Later zou Genee aan radiopresentator Rob Stenders hebben laten weten dat hij de opmerking ‘[[popup file=”2010-03/afbeelding_22.png” description=”iets te ver'” align=”inline” ]] vond gaan.

UPDATE, donderdag 11 maart, 13.28 uur – Wilfred Genee neemt afstand van de uitspraken van Derksen.