Spring naar de content

Herkent u de ontsnapte Bredase tunnelgraafster?

‘Justitie toont foto ontsnapte vrouw’ is de kop boven deze ANP Video. Bijgaande tekst: “Het Openbaar Ministerie heeft dinsdagavond de hulp van het publiek ingeroepen om de 35-jarige Hulda Kiel terug te vinden, die vorige maand op miraculeuze wijze uit de gevangenis in Breda ontsnapte. In Opsporing Verzocht toonde justitie een foto van de vrouw die wegens een dubbele moordpoging nog 21 maanden celstraf moet uitzitten.” En, herkent u de vrouw die met een lepel haar weg naar buiten groef al?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<embed width=”410″ height=”400″ flashvars=”autostart=true&amp;plugins=dart&amp;preroll=http://ad.nl.doubleclick.net/pfadx/P4442.Nu.nl/Algemeen_preroll;sz=336×255&amp;width=512&amp;height=400&amp;roadblocksize=234×60&amp;file=http://media.nu.nl/m/m1dzteladkp0.flv” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”ply” id=”ply” style=”” src=”http://www.nuvideo.nl/flash/player/implayer.swf” type=”application/x-shockwave-flash”/>

De foto die het ANP over het hoofd zag:

UPDATE, 11.19 uur – Klik hier voor het opsporingsbericht.

Onderwerpen