Spring naar de content

Joe Biden zegt hardop “grutjes!”

Een beetje president maar net niet helemaal. De Grote Twee. Van krantenjongen tot assistent krantenmagnaat. Not assistent manager but assistent to the manager. Oftewel: Joe Biden, vicepresident van de Verenigde Staten. Goeie ouwe Uncle Joe, eeuwig tweede, is gek op prutserige uitspraken. Lees maar. Daarom is hij ook vice-president, geen president. De kans dat hij dat ooit wordt is weer een stukje kleiner geworden. Joe Biden heeft namelijk “fucking” gezegd op de Amerikaanse televisie. En dat mag dus niet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Fuck” zeggen op de Amerikaanse televise is net zo erg als het laten zien van een tepel. Fuck zeggen is toegeven dat God niet bestaat, dat Bill O’Reilly een intellectueel is en dat het socialisme helemaal te gek is. Van “fuck” houden Amerikanen gewoon niet. Toch zei hij het, die assistent-president. Het staat op tape. Ontkennen is zinloos.

De enige vraag die nu nog rest is: wordt dit net zo’n rel als destijds de “major league asshole” van George Walker Bush, te ja of te nee? Ladies and gentleman, may we have your votes please?

<object width=”410″ height=”295″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/YR6BR464U3M&hl=nl_NL&fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/YR6BR464U3M&hl=nl_NL&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”410″ height=”295″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”></embed></object>

Onderwerpen