Spring naar de content

Sarah Palin real life soap: 1 miljoen per aflevering

Superconservatief, beroepsintellectueel, moeder van tienermoeder, muze van het martelblog en lachlustopwekker Sarah Palin heeft een nieuwe deal om haar zakken te vullen. Voor pak hem beet één miljoen dollar per aflevering zal zij voor Discovery Channel een real life soap over Alaska gaan maken. Inhoud: alles over Alaska, met Sarah Palin als gids. Een soort De Bauers, De Pfaffs of De Frogers dus maar dan in een lachwekkend koude Amerikaanse wegdenkstaat met middeleeuwse tradities.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Discovery Channel en vrouwtje Palin zelf willen niet reageren op de vragen van de massaal toegestroomde internationale media. Geeft niks, wij hebben verder toch geen vragen voor Sarah Palin.
Wel voor u: van welke Nederlandse politicus zou u een real life soap op Discovery Channel willen zien? Antwoorden gaarne in de poll, motivatie in de comments.

Onderwerpen