Spring naar de content

Meer doseren

Pikant gerucht: Johan Derksen wilde het contract van zijn kant-en-klare tv-product Voetbal International alleen verlengen als Humberto Tan het veld zou ruimen bij RTL 7. Reden: de presentator is volgens Derksen een 'uit zijn nek lullende stuntelaar zonder persoonlijkheid'. De grote winnaar is Wilfred Genee, die nu álle voetbalprogramma's op RTL 7 gaat presenteren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Raar om zo te beginnen, meneer Genee?

"Het is absolute onzin dat Johan zich met de programmering van RTL zou bemoeien. Hij levert een programma, en dat is het. Ik stap toch ook geen bus in en zeg tegen de chauffeur: ik heb betaald, nu ga ik zelf sturen. Zo werkt het niet."

Tan reageerde anders verbolgen in RTL Boulevard.

"Het is niet goed gecommuniceerd naar Humberto. Jammer dat het zo gelopen is, maar ik heb verder geen problemen met hem."

Na twee jaar freelancen krijgt u weer een contract bij RTL. Stopt u nu met andere klussen?

"Nee hoor, ik heb bedongen dat ik mijn zzp-bestaan niet hoef op te geven. Ik ga door met schrijven voor Playboy en Margriet en blijf radio maken voor BNR."

Ziet u uw vrouw nog weleens?

"Dat is een punt van aandacht. Ik moet meer gaan doseren. Met RTL Boulevard, waar ik soms inviel als iedereen ziek, zwak en misselijk was, stop ik wel. Als ik daarvan naar huis reed, dacht ik: wat heb ik nou eigenlijk zitten doen?"

Is dat een belofte?

"Ja. Daar kun je me aan houden."