Spring naar de content

Twitter Top 10: Sylvia Witteman

Journaliste Sylvia Witteman schrijft wekelijks een niet-culinaire column voor Volkskrant Magazine. Maar ze schrijft ook columns over lekker eten. Nu ze door Amerika rondtrekt met haar man en Volkskrant-correspondent Philippe Remarque, in haar columns bekend als ‘huisgenoot P.’, twittert ze voornamelijk over het slachten van dieren en allerhande rare geurtjes.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1 ik heb net mijn nieuwe paspoort opgehaald bij het consulaat. Het ruikt krachtig naar pasgeplakte fietsbanden. Hoort dat?
Donderdag 25 maart, 18:58 uur

2 Morgen naar Las Vegas! Ik ben benieuwd....ik ga met huisgenoot P. 'renewing our vows' in een drive in kerk. En mijn fortuin vergokken.
Vrijdag 26 maart, 02:10 uur

3 Het ruikt nu in de camper al net als thuis. Is het de knoflook, drank, gebraad en ongewassen kinderen? Of is er iets mis met de riolering?
Woensdag 31 maart, ongeveer 8:15 uur

4 Ik schrijf geen columns om stoer te zijn, maar omdat ik daar geld voor krijg waarvan ik eten en drank kan kopen.
Donderdag 25 maart, 15:47 uur

5 ik doe helemaal nooit leuke dingen. Ik zit hier de hele dag achter die kutcomputer in een uitgelubberde tijgerpyjama.
Donderdag 25 maart, 15:40 uur

6 Ja, die gezellige biologische kippen, die kunnen rete-taai zijn. Eigenlijk is een fabriekskip lekkerder, maar dat blijft onder ons.
Donderdag 25 maart, 15:36

7 wij hebben zelfs eens ons konijn geslacht toen hij een miserabel rotkarakter bleek te hebben. Zo'n vlaamse reus, drie dagen van gegeten.
Donderdag 25 maart, 15:11 uur

8 Trouwens, ook een oude haan is lekker, het allerbeste voor coq au vin is een oude haan. Uren laten gaarzeuren met wijn.
Donderdag 25 maart, 15:13 uur

9 mijn dochter van 12 op haar oude en nieuwe paspoortfoto. Verbijsterend hoe iemand in 5 jaar van een kleuter in een vrouw kan veranderen.
Vrijdag 26 maart, 03:03 uur

10 Ik ben nog nooit in de hel geweest, maar ik denk dat het er daar ongeveer zo aan toe gaat als in Las Vegas op zaterdag.
Zaterdag 27 maart, 15:25 uur

Vorige week: Barbara Barend.

Onderwerpen