Spring naar de content

Ook EO nu aan de 1 april-grappen

Wel alleje..potverdriedubbeltjes! Het is voorwaar, wij zeggen het u, toch niet te geloven: zelfs de EO (bekend van Gordon en Arie Boomsma) doet aan 1 april-grappen. Evangelische humor! Tel uit die winst. Dat moet haast wel bedacht zijn door Neerlands populairste christelijke cabaretier Herman Boon (zie filmpje).

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Amen. Wat is het geval: de EO meldt op haar jongerensite dat ze het satirische weblog Goedgelovig.nl (een soort GeenStijl.nl maar dan voor christenen, met extra fatsoenmoderatie, en kosmopolitische topics over religie en naastenliefde) “heeft geadopteerd”. Iedereen weet tenslotte hoe gek de EO is op satire. Zo was het censureren van David Attenborough’s natuurdocumentaires en het schorsen van Arie Boomsma een grap waar men nu nog om lacht.
En dan nu de uitsmijter: “Arie Boomsma wordt gastcolumnist van de website.” (Klik hier voor aansluitende roffel.)
Zucht. Was Bert Dorenbos er nog maar…Of Gordon. Of beiden.

Onderwerpen