Spring naar de content

Ondertussen in Casablanca: aidsbestrijdster uitgescholden en bedreigd

Dit mag dus niet in Marokko. Seksueel voorlichter Milouda, die tien jaar voor Artsen Zonder Grenzen werkte, laat aan prostituees zien hoe je met je mond een condoom afrolt. De voorlichting mag dan wel helpen tegen aidsverspreiding, maar ondertussen ‘vertrapt ze de hoofddoek en de islam’. Ook werd Milouda voor hoer uitgescholden en fysiek bedreigd. Scroll door naar 1.58 minuten voor de volgens conservatieve moslims ‘te gedetailleerde’ demonstratie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”345″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/zwhjT5jE5Mw&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/zwhjT5jE5Mw&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”345″></embed></object>

Onderwerpen