Spring naar de content

DWDD-kijkers komen in opstand tegen overkill aan Felix Rottenberg

Hoewel de overkill aan Felix Rottenberg in De Wereld Draait Door aan sommigen compleet voorbij gaat, ergeren veel kijkers zich rot aan de man. De ‘PvdA-salesmanager’ zit haast elke dag aan tafel als politiek commentator. Vanaf 31 mei zal Rottenberg tijdens de speciale verkiezingsuitzendingen van het VARA-programma zelfs negen dagen achter elkaar te gast zijn.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Voor velen een ramp; al in februari deed een Wilders-aanhanger zijn beklag over ‘het meest weerzinwekkende mannetje van de Nederlandse TV’. En daar blijft het niet bij. Felix Rottenberg heeft nu ook een heuse boycot aan zijn broek. Op www.twitter.com/boycotfelix kunnen mede-Felix-haters zich aanmelden. Deze haatcampagne is niet onsuccesvol: binnen een week zijn er al meer dan 290 300 340 followers.

Uit de voorlopige tussenstand van onze Felix-poll blijkt u ook weinig op te hebben met de 52-jarige Amsterdammer. Stemmen kan nog steeds: vindt u Rottenberg een aanwinst voor DWDD en mag hij van u elke avond wel tafelheer spelen, of gaat u zich ook zo spoedig mogelijk aanmelden bij de anti-Felix twitter?

Ondertussen probeert Boycotfelix zoveel mogelijk sympathisanten aan te trekken en wordt het bericht ‘Felix Rottenberg ook zo zat bij #DWDD? Volg Boycotfelix’ naar zoveel mogelijk twitteraars verzonden. Waaronder – vooralsnog onsuccesvol – naar DWDD zelf.

UPDATE, vrijdag 9 april, 14.38 uur – Inmiddels zijn er verscheidene twitteraccounts die volgers zoeken tégen de boycot. Verscheidene ja, zijn medestanders zijn blijkbaar niet erg eensgezind. SteunFelix en FanVanFelix proberen steun te krijgen voor Felix met teksten als ‘Felix Rottenberg is helder en hard, en oordeelt zonder aanziens des persoons (of partij). Steun ons!’ en ‘Het prachtige weer wordt u aangeboden door… Felix Rottenberg. Boycot hem dus niet!’.

Onderwerpen