Spring naar de content

Wat stemmen Knevel & Van den Brink?

Geef mij uw verkiezingsbord en ik zeg wat u zult stemmen. Andries Knevel en Tijs van den Brink maken zich weer op voor hun talkshow en daar horen ook promotiefoto’s bij. Op één van die [[popup file=”2010-04/verkb_kb_copy1.jpg” description=”foto’s” align=”inline” ]] valt hun favoriete coalitie af te lezen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Knevel en Van den Brink sluiten overduidelijk de SP uit. Ook D66 lijkt niet tot de favorieten van de twee paradepaardjes van de EO te behoren, laat staan Rita Verdonk die onvindbaar is. Een opmerkelijke rol is weggelegd voor de VVD die maar liefst met drie posters aanwezig is. Het CDA is niet onverwacht prominent aanwezig, evenals de ChristenUnie. Ook lijken de twee de getroubleerde Partij voor de Dieren niet te willen uitsluiten. 

Bovenaan het verkiezingsbord hangt prominent de PvdA, wat zou kunnen duiden op een voorkeur voor Job Cohen als premier. Zou, want kijk maar wie linksboven in volle glorie te bewonderen valt. Conclusie: de twee willen een VVD-CDA-kabinet aangevuld met de ChristenUnie en de PvdA met gedoogsteun van de Partij voor de Dieren. En wie mag die club gaan leiden? Juist, SGP-voorman Kees van der Staaij.

Ook gissen naar de politieke voorkeur van de twee die op 17 mei weer met hun programma beginnen doet u [[popup file=”2010-04/verkb_kb_copy1.jpg” description=”hier” align=”inline” ]].

Onderwerpen