Spring naar de content

Eindelijk: een pluim voor Francisco!

Wat hééft hij het zwaar gehad het afgelopen jaar op deze site. Francisco van Jole was een hopeloze prutser die een enkeltje Atlantische Oceaan verdiende, een ongelooflijke engerd, een rabiaat progressieve plagiaatpleger die ook nog eens gevaarlijk gelijkhebberig is… Maar vandaag is jouw dag, Francisco.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In de internetspecial van HP/De Tijd ([[popup file=”2010-04/coverinternetspecial.png” description=”nu in de winkel” align=”inline” ]]) loopt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande leeg in de onvolprezen rubriek ‘Zelfportret’.

Van der Zande blijkt opmerkelijk openhartig. Zo antwoordt hij op de vraag die velen als eerste lezen (‘Bent u monogaam?’): “Wel de intentie, niet altijd gelukt.” Van wie houdt hij het meest? “Van mezelf.” Wanneer huilde hij voor het laatst? “Tijdens de Olympische Winterspelen, toen Tuitert goud won.”

Maar nu komt het, Francisco. Want wat antwoordde Van der Zande op de vraag van wie heeft hij het meest geleerd? Precies: “Van internetjournalist Francisco van Jole. Toen ik begon met schrijven, nam hij mij onder zijn hoede. En niet met dikke pleisters, maar recht voor zijn raap.”

Steek die maar in je zak!

Onderwerpen