Spring naar de content

CDA: de kroonprinsen zijn op. Ruim baan voor Sabine Uitslag?

Als de [[popup file=”2010-04/afbeelding_7_copy4.png” description=”peilingen” align=”inline” ]] niet liegen, verdwijnt Jan Peter Balkenende na de verkiezingen van het politieke toneel. Who’s next? De gedroomde CDA-kroonprinsen Camiel Eurlings (kiest voor gezin) en Jan Kees de Jager (gaat bedrijfsleven in) in ieder geval niet. En ook Maxime Verhagen kan sinds vanochtend worden afgestreept.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Wie dan? Volgens een HP/De Tijd-poll van begin maart geeft u de voorkeur aan Kamerlid/rockchick Sabine Uitslag (foto’s).

Beer op de weg: de CDA-leiding ziet het niet zitten in de charmante Twentse: het zette Uitslag op plaats 32, 21 plaatsen lager dan generatiegenoot Mirjam Sterk. Als Uitslag en Sterk het niet worden, wie dan? Ab Klink? Ank Bijleveld? Wie het weet mag het zeggen.