Spring naar de content

Nieuws over Nederlands eerste theefeestje

Nieuws van het Dutch Tea Party-front! De datum van de manifestatie is een weekje vooruit geschoven, naar donderdag 29 mei. Ook een aantal sprekers is reeds bekend. Het belooft een dag vol gezelligheid te worden met rechtse demonstranten die zich massaal verzamelen voor het Tweede Kamer-gebouw in Den Haag.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Een paar weken geleden berichtte uw gedienstige scribent over de plannen van een conservatismeminnend koppel om een Nederlands equivalent van de Amerikaanse Tea Parties te organiseren. Nu zijn die plannen intussen geen toekomstmuziek meer, maar de harde werkelijkheid. Het wordt een manifestatie tegen ‘het gevaar van links’ en een grote lastendruk.

De Dutch Tea Party vangt aan op 29 mei, op het Plein in Den Haag. De symbolische aanvang is vijf voor twaalf. CDA-Kamerlid Eddy Bilder, De Telegraaf-columnist Joshua Livestro, voormalig Libertas-lijsttrekker Eline van den Broek en historicus Bart Jan Spruyt zijn de sprekers die het volk tot actie moeten stuwen in het stemhokje. Die laatste is eerder al vergeleken met Sarah Palin.

Alweer vergeten hoe zo’n feestje eruit ziet? Hier kunt u een reportage bekijken die werd gemaakt op één van Palins Tea Parties.

Onderwerpen