‘Flauw’

import de kring 30 apr 2010 Cultuur

Wilfred Genee blijft deuren dichtsmijten. Vijf weken terug beloofde de trotse zzp’er in HP/De Tijd plechtig nooit meer in te vallen bij RTL Boulevard (reden: “Het gaat hélemaal nergens over”), een week later solliciteerde hij naar een ban door De Wereld Draait Door.

In zijn Playboy-column klapt de Voetbal International-presentator uit de school over een bezoek aan de VARA-talkshow, waar hij in februari gevraagd werd kritiek te geven op Mart Smeets. Naast hem zou de toenmalige PvdA-leider Wouter Bos plaatsnemen. “Dus ik vroeg de redacteur of ik Bos een beetje mocht aanpakken op zijn ‘draaikontenimago’,” schrijft Genee. “Dat was volgens de redacteur niet de bedoeling. ‘We zijn een linkse omroep, dus dat wordt niet op prijs gesteld.'”

Is dit ook het einde voor Genee bij DWD

D? De volgens hem ‘meningloze’ gastheer Matthijs van Nieuwkerk houdt zich koest.

RTL Boulevard-gezicht Albert Verlinde wil wél graag natrappen. “Bijzonder flauw van Wilfred,” zei hij tegen 3FM. “Eerst schuift hij Humberto Tan weg bij RTL 7 en nu begint hij op ons af te geven.” Volgens Verlinde dateert de laatste invalbeurt van Genee van afgelopen zomer. “Je mag best wel zeggen dat je iets niet meer wilt doen, maar alleen als je het op dat moment nog steeds doet.”

Reageer op artikel:
‘Flauw’
Sluiten