Spring naar de content

Hoe Job Cohen Theo van Gogh liet stikken

Job Cohen zei vorige week dat Bevrijdingsdag elk jaar een vrije dag moet zijn en refereerde daarbij aan Theo van Gogh. Maar Cohen heeft Van Gogh bij leven laten zitten en gaf zijn nabestaanden nog een trap na. “Job Cohen is een doortrapte cynicus en een rasopportunist bovendien.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Natuurlijk, iedereen heeft vrijheid van meningsuiting. Ook mensen met wie je het hartgrondig oneens bent. De repliek op onenigheid heet debat. Discussie. Polemiek, zo u wilt. Te vaak echter verwarren mensen vrijheid van meningsuiting met liegen. Onwaarheden vertellen. Of selectief putten uit dan wel interpreteren van feiten. Er zijn genoeg domme mensen die dit soort dingen doen, waar je vervolgens je schouders over ophaalt.

De zaak verandert echter als de leugenaar solliciteert voor het ambt van premier der Lage Landen en zijn selectieve geheugen betrekking heeft op het enige slachtoffer van een politieke moord die in zijn stad, onder zijn burgemeesterschap, heeft plaatsgevonden. Job Cohen mág alles zeggen over Theo van Gogh. Maar dan wel de waarheid. Ik stel voor dat het hele PvdA-campagneteam het onderstaande artikel niet alleen uit zijn hoofd leert, maar altijd op zak draagt. Dan hoeft Job niet constant te jokkebrokken.

Lees meer.

Onderwerpen