Spring naar de content

Raja Felgata gaat HP/De Tijd kapot maken

Het is weer woensdag dus u weet wat dat betekent: media-nieuws! Herinnert u zich Raja Felgata nog? Ze mocht vroeger de kranten voorlezen in een ochtendprogramma, verdween vervolgens in de vergetelheid en had toen opeens een column in Nieuwe Revu. Hád inderdaad, want ze moest daar weg. Enfin, HP/De Tijd  besteedde daar wat aandacht aan en nu staan we voor het strafhekje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Mevrouw is namelijk ontstemd omdat zij naar eigen zeggen níet bij HP/De Tijd  heeft gesolliciteerd. Tja, aan de telefoon zei ze dus héél andere dingen. Want: “Bij HP/De Tijd ga ik schrijven!” Maar goed, u weet hoe het gaat. Het immer wakkere VillaMedia dook er gelijk bovenop. Verslaggever dezes plaatste een reactie die om onduidelijke redenen gisterenavond [[popup file=”2010-05/falafelgate_copy1.jpg” description=”werd verwijderd” align=”inline” ]]. Die reactie kwam Villamedia’s frontman Bart Ebisch waarschijnlijk niet zo goed uit.

Vrijdag is het dus bal bij de grijze ouwe lullen Raad voor de Journalistiek. Er is alleen één probleem: wij zijn niet aanwezig. Want het is best wel druk, de verkiezingen komen eraan en we moeten ook nog een blaadje maken. Zet ‘m op, Raja! En hey girl, ik vond je column dus leuk. Dat heb ik nota bene nog op je weblog gezegd.