Twitter Top 9: Mike Boddé

frank verhoef 25 mei 2010 Cultuur

Cabaretier Mike Boddé is vooral bekend van zijn optredens als duo met Thomas van Luyn onder de naam Ajuinen en Look. Maar na enige tijd ging de grappenmaker lijden aan hevige depressies, waar hij onlangs een persoonlijk boek over heeft geschreven. Op Twitter omschrijft hij zichzelf als ‘een samenklontering van organisch materiaal’. Wat hij zoal doet op Twitter? Grapjes maken over kabouter Plop en over zichzelf.

1 Op tweets van Mike Boddé zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u downloaden; maar u kunt ook gewoon wat nuttigs gaan doen.
Maandag 17 mei, 16:58 uur

2 Kijk één keer kabouter Plop en je IQ is met vijftig punten gedaald.
Maandag 24 mei, 01:08 uur

3 Sapperdeflap is natuurlijk van n totaal ander abstractieniveau dan plopperdeplop. Sapperdeflap refereert aan een paradigma dat is versleten
Maandag 24 mei, ongeveer 22:00 uur

4 stel je voor dat er een nederlandse televisiekabouter kwam die zei: ”Nikker de nik, nikkertjes!” of ”Spleterdespleet spleetoogjes”.
Maandag 24 mei, 00:54 uur

5 Wijn in de hand, Zon in de lucht, Elmo op teevee, Twitter onder handbereik, wat wil je nog meer? Nou: Betere wijn om te beginnen!
Dinsdag 6 april, 17:35 uur

6 Samson valt niets te verwijten. Voor hondjes met de hand van een poppenspeler in hun aars heb ik niets dan het grootste respect.
Maandag 24 mei, 01:12 uur

7 Sinds ik in n film heb gespeeld kan ik niet meer tv kijken.Ik zie alleen nog maar camerabewegingen en voor de zesde keer uitgesproken zinnen
Donderdag 22 april, 22:34 uur

8 Ik zou graag even de eerste willen zijn die de woorden: ‘grondaaf, bridulep en knarvaapte’ tweet. dankuwel.
Woensdag 28 april, 00:50 uur

9 Ik wil n atheistenclub beginnen.Geloof is zo’n dialoogmoordenaar. Mensen geloven niet op basis van goeie argumenten,maar ze geloven gewoon.
Vrijdag 14 mei, 22:55 uur

Vorige week: Beau van Erven Dorens.

Reageer op artikel:
Twitter Top 9: Mike Boddé
Sluiten