VARA zet Mark Rutte neer als liefhebber van homo-erotiek

niek stolker 7 jun 2010 Cultuur

Da’s nou deftig. Twee dagen voor de verkiezingen pakt VARA-blog Joop.nl uit met een filmpje waarin Mark Ruttes moeder een monoloog afsteekt terwijl ze zijn kamer opruimt. We zien een hometrainer, veel Frits Bolkestein-parafernalia, het boekje Hoe word ik een rat, een poster van het Duitse voetbalelftal (?) en… een fles Nivea naast een homo-erotisch tijdschrift.

(Lees verder onder het Joop-filmpje.)
<object width=”410″ height=”250″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/in-_PrLCE2E&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/in-_PrLCE2E&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”250″></embed></object>

De als links bekendstaande media hebben de afgelopen weken sowieso de pik op Rutte. Eerst was er Netwerk dat verkeerde cijfers over een bijstandsmoeder en een echtpaar met een gehandicapt kind publiceerde, afgelopen weekend blunderde de Volkskrant erop los met foute berekeningen over koopkrachtverlies.

De VVD slaat vandaag terug met het nieuwsbericht Schuld per gezin bij VVD 40.000 euro lager dan bij PvdA op Nu.nl. Maar wacht even, is het wel een nieuwsbericht? Nee, als we nog eens kijken, zien we in lichtgrijs-op-witte letters ‘advertorial’ boven het bericht staan.

[[ poll uid=158 ]]

Reageer op artikel:
VARA zet Mark Rutte neer als liefhebber van homo-erotiek
Sluiten