Twitter Top 7: Sabine Uitslag

frank verhoef 7 jun 2010 Cultuur

De stoere rockchick Sabine Uitslag houdt zich als Tweede Kamerlid voor het CDA bezig met jeugdcultuur en jeugdgezondheidszorg. Of ze terugkeert in de Kamer na 9 juni is nog maar de vraag, want ze staat op nummer 31 op de kandidatenlijst voor de aanstaande verkiezingen en het optreden van haar lijsttrekker helpt niet bepaald om het tij te keren. Op Twitter is ze in ieder geval heel optimistisch. “Zuurpruimen hebben we genoeg!”

1 Ik roep Nederland op om meer te lachen..vooral LIEF!! Verder wens ik iedereen humor en wat zelfspot toe.. Zuurpruimen hebben we genoeg!
Vrijdag 28 mei, 11:18 uur

2 De zon schijnt hier in Deventer! Heerlijk campagnevoeren! Ik heb het gevoel dat we gaan winnen!! Zin in optimisme!
Donderdag 3 juni, 9:30 uur

3 Op weg naar huis! pff wat een mooie zonnige productieve dag was dit! I love it: campagne voeren! Met dank aan al die vrijwillers! Super!
Vrijdag 4 juni, 23:42 uur

4 “Wat wordt er gekletst in de media..tlek wa e stelligie ole wieven!” Mooi he?Tukkerse nuchterheid.I love it! Kunnen veel mensen van leren 😉
Woensdag 2 juni, 20:47 uur

5 De zon schijnt hier in Deventer! Heerlijk campagnevoeren! Ik heb het gevoel dat we gaan winnen!! Zin in optimisme!
Donderdag 3 juni, 9:30 uur

6 Auw! Spierpijn!! hahaha..8 km gelopen op Enschedese marathon gisteren..zonder al te veel oefening. Geweldig was het! Samen CDA collega’s!
Maandag 26 april
, 8:38 uur

7 Hup! Allemaal naar Nieuw Heeten wat een feest hier haha! ff geen politiek..alhoewel.. hoe meer bier hoe meer politiek..leuk!
Vrijdag 30 april, 19:25 uur

Vorige week: Gregory van der Wiel.

Reageer op artikel:
Twitter Top 7: Sabine Uitslag
Sluiten