De vragen die Knevel en Van den Brink niet stelden

Peter R. de Vries 8 jun 2010 Cultuur

[[image file=”2010-06/kvdb.png” align=”inline” ]]
U heeft het thema ‘normen en waarden’ laten vallen. Misschien had het met Jack de Vries te maken of zo? Het kwam u natuurlijk heel slecht uit. Als u deze affaire afdoet als iets persoonlijks, waar gaat het dan over? Jack stapte pas op toen het nieuws in de publiciteit kwam, hij trad niet af toen het gebeurde. En dat heeft nou juist te maken met integriteit en het staan voor normen en waarden. Daarom heeft u de mond niet meer vol over normen en waarden, toch Jan Peter? Omdat dit niet met elkaar te rijmen valt.

(Lees verder onder de video.)
<object width=”410″ height=”255″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/c46t7uUCIOQ&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/c46t7uUCIOQ&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”255″></embed></object>

En dan nog dit: wil het CDA met de PVV in zee gaan of niet? Waarom sluit u geen partijen uit? Zelfs als die partij er verwerpelijke denkbeelden op nahoudt en mensen discrimineert? En bijvoorbeeld vrijheid van godsdienst – om maar een punt van uw partij te noemen – op de spits drijft? Sluit u ze dan nog niet uit? U gaat zo slecht in de peilingen omdat u geen standpunt durft in te nemen. U laat de deur toch gewoon open staan voor de PVV?

Reageer op artikel:
De vragen die Knevel en Van den Brink niet stelden
Sluiten