Spring naar de content

BREKEND. Nieuwe rage in dansland!

Als we het grote boze internet mogen geloven, komt de nieuwste danssensatie uit Brazilië. En het moet gezegd: het is weer eens wat anders dan jumpstyle. Surra de Bunda is een behoorlijk geile expliciete aaneenschakeling van lichaamsbewegingen, waarbij de dame in kwestie haar voeten over ’s mans schouders vleit om hem vervolgens genadeloos en herhaaldelijk met heur aanzienlijke derrière in het aangezicht te bonken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

En dit zijn volgens overlevering de initiators van dit prachtige stukje Braziliaanse folklore, de Tequileiras:

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/k7gDlkzarbg&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/k7gDlkzarbg&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Onderwerpen