Spring naar de content

Boobgate II: Sarah Palin vraagt zich af waar de feministen nu zijn

Sinds gouverneur Sarah Palin vorige week in een strak wit T-shirt acte de présence gaf bij de paardenraces van Belmont Stakes, gonst het op internet van de geruchten. Zelfs de New York Daily News stelde zich de vraag: waren de borsten van de voormalige vice-presidentskandidate een maatje groter geworden? Op haar ‘eigen’ zender FoxNews geeft Palin hoogstpersoonlijk antwoord.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”255″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/uAk9zV-XyPg&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/uAk9zV-XyPg&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”255″></embed></object>

Onderwerpen