‘Maar ik rook niet’

eelko rol 16 jun 2010 Politiek

Hell’s Angels zijn stoer, over het algemeen tamelijk gevaarlijk en zodoende laat je ze liever gewoon met rust. Toch? Een verwarde übercoole Duitse jongeman dacht daar toch echt anders over en reed doodleuk een compound van de gevreesde brommerclub binnen, om daar vervolgens de broek naar beneden te trekken en vol trots zijn warme kadetjes te tonen.

Alsof dat nog niet genoeg heldhaftigheid voor één dag was, gooide de 26-jarige mafklapper ook nog een onschuldige pup richting de bebaarde woestelingen. Gekkigheid alom natuurlijk, en levensgevaarlijk bovendien. Kennelijk was onze held zich daar maar al te goed van bewust en scheurde hij er vandoor… IN EEN BULLDOZER!

[[image file=”2010-06/bulldozer.jpg” alt=”Toet-toet!” ]]

Het logge gevaarte veroorzaakte vervolgens een file van bijna vijf kilometer, waarna de pliesie hem uiteindelijk thuis wist in te rekenen. “Wat de man precies motiveerde om een puppy naar de Hell’s Angels te gooien, is ons niet helemaal duidelijk”, aldus een woordvoerder van de plaatselijke politie.
Naar het schijnt lijdt de man aan depressies. Hij mag zijn heldendaden dan voorlopig ook even overdenken in een psychiatrisch ziekenhuis. Het hondje heeft overigens geen verwondingen opgelopen en is inmiddels in veilige handen. Fijn zo.

Reageer op artikel:
‘Maar ik rook niet’
Sluiten