Spring naar de content

Geheimtip van de week: een rioja van 15 euro

“Heb je iets spannends, niet alledaags voor me?” vroeg de Amsterdamse wijnimporteur Erik Muller aan Paco Morales. De Spaanse topkok kwam met een rioja aanzetten. Na enig gefrons ging Muller overstag. En HP‘s Harold Hamersma ook. Zijn mening? “Serieus goed spul.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<embed width=”410″ height=”325″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=5c10e873bf3842afb46a” type=”application/x-shockwave-flash” />

Onderwerpen