Spring naar de content

65-jarige tepels doen de aarde even opgloeien

Een vers tepelschandaal? De bijna 65-jarige (en dus tamelijk rijpe) actrice Helen Mirren is ter promotie van haar nieuwe film, Love Ranch, voor het vooraanstaande weekblad New York Magazine uit haar bloemetjesjurk gestapt. En zoals verwacht wordt hier en daar vol verbijstering gereageerd op de ontblote rimpelige borstjes van Queen Helen. Toch lijkt men over het algemeen niet zo gechoqueerd en blijven Nipplegate-achtige taferelen ditmaal dan ook achterwege.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Niemand minder dan topfotograaf Juergen Teller is verantwoordelijk voor de fotoserie. Men noemt de kiekjes weliswaar provocatief, maar wel smaakvol. Sterker nog, de foto’s worden elders weer “verrassend sensueel” genoemd, en dat zou je nu niet 1-2-3 verwachten bij naaktfoto’s van een bejaarde ouwe vrouw… [[popup file=”2010-06/afbeelding_2_copy1.png” description=”Toch?” align=”inline” ]]

Klik hier voor de ongecensureerde versie. Viespeuk!

Onderwerpen