Spring naar de content

Eminem: ‘Verspil geen tijd met David Letterman kijken’

Eminem is terug. Na twee zwakke cd’s heeft de afgekickte verslaafde met Recovery een album afgeleverd dat de vergelijking met zijn vroege werk kan weerstaan. (Oké, afgezien van die corny rehabilitatie van Haddaway dan.) David Letterman vroeg de rapper tot grote hilariteit een Top 10 van adviezen aan kinderen voor te lezen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”308″><param name=”movie” value=”http://www.cbs.com/e/cOCuizd8R_chI_3BPWzOpdAn0FVf_zSf/cbs/1/” /></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><embed width=”410″ height=”308″ src=”http://www.cbs.com/e/cOCuizd8R_chI_3BPWzOpdAn0FVf_zSf/cbs/1/” allowFullScreen=”true” allowScriptAccess=”always” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object>

Instant update: Aan het eind van de show ging Eminem met collega Jay-Z het dak op om klassieker Renegade voor te dragen.

Onderwerpen