Spring naar de content

Snor bromt weer. Nieuw doelwit: Matthijs van Nieuwkerk

Daar gaan we weer. Niet Wilfred Genee, niet Jack van Gelder maar Matthijs van Nieuwkerk werd deze keer het doelwit van bromsnor Johan Derksen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Johan Derksen vindt dat Matthijs van Nieuwkerk aan grootheidswaanzin lijdt. Dat zei hij gisteren in VI Oranje. “Matthijs moet iedere avond gasten aan z’n tafel hebben, maar hij voelt zich te groot om ook ’s bij anderen aan te schuiven. Hij moet niet denken dat-ie Onze Lieve Heer is.”

Derksen ergert zich aan de houding van Van Nieuwkerk en zijn programma, De Wereld Draait Door. “Je staat vier uur in de file voor zes minuten op tv. Nou, zo graag hoef ik nu ook weer niet op televisie. En dan zit er ook nog een [[popup file=”2010-06/afbeelding_67.png” description=”tweederangs filmjuffrouw” alt=”Tweederangs filmjuffrouw” align=”inline” ]] tegen over je die er zich nog maar ’s mee gaat bemoeien.”

Een brommende snor vanaf 2:10 minuten:
<object width=”410″ height=”350″ classid=”clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″>
<param name=”movie” value=”http://www.rtl.nl/system/video/swf/components/sport/vioranje/miMedia/2010/week26/wo_290610_laat_samenvatting.wmv_plain.xml” />
<param name=”wmode” value=”transparent” />
<embed src=”http://www.rtl.nl/system/video/swf/components/sport/vioranje/miMedia/2010/week26/wo_290610_laat_samenvatting.wmv_plain.xml” type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”transparent” width=”410″ height=”350″ />
</object>