Spring naar de content

De seksuoloog maakt een eind aan al uw geilheid

Pijn bij het copuleren? U krijgt hem niet meer omhoog, zegt u? Of u hebt gewoon geen zin meer in elkaar? De seksuoloog biedt uitkomst! Althans, dat is de bedoeling. Want wie na het kijken van de spetterende instructiefilms van de NVVS (Nederlandse vereniging voor seksuologie) nog zin heeft in een stevig potje ongeremde seks, moet zich maar eens goed na laten kijken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het is bijna pijnlijk om te zien hoe ook het laatste restantje libido hardhandig de nek wordt omgedraaid aan de hand van saaie Oostblokvideo’s ondersteund door muzak bekend van een of ander goedkoop klusprogramma. En moet het allemaal zo serieus en akelig steriel? En hadden ze geen aantrekkelijker [[popup file=”2010-06/070407_15869_ronjeremy.gif” description=”acteurs” align=”inline” ]] in kunnen huren?

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/WjwcGBZIKFI&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/WjwcGBZIKFI&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>