Spring naar de content

De nieuwe (consumptie)ijstijd

Elke woensdag op deze site: een filmpje van onze culinair recensent Ronald Hoeben. Deze week een kijkje in de keuken van Frozen Dutch.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Aarzelend staat een nieuwe kaste van ijsbereiders op die het métier vanuit het perspectief van de compromisloze liefhebber benaderen. Er zitten souschefs bij die hun ijsdromen trachten te verwezenlijken, er zijn patrons cuisiniers als Sander Louwerens (van restaurant Lof) die er hun nachtrust aan geven om het ultieme ambachtelijke ijsje te produceren, en er zijn ongebruikelijke gelegenheidsduo’s als ex-econoom Reint Jan Schuring en parttime kunstenaar  Reggy Gunn die met Frozen Dutch een ‘Dutch gelateria’ van de grond hebben getild. Het ijs van Frozen Dutch ligt in de schappen van Marqt te Amsterdam.

<embed width=”410″ height=”361″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=39b5002a3f8909ecb88f” type=”application/x-shockwave-flash” />

Onderwerpen