Spring naar de content

PVV’er Martin Bosma schrijft boek

Het is al de derde PVV’er met een eigen boekje, na PVV-leider Geert Wilders zelf (Kies voor vrijheid) en immigratie-expert Sietse Fritsma (De immigratieramp van Nederland). Martin Bosma sloot zich in 2004 als eerste aan bij Groep Wilders en geldt dan ook als dé man achter Wilders. Nu komt het Kamerlid in oktober met een boek over ‘Drees, extreem-rechts, de sixties, de Groep Wilders en ik’. De pakkende titel: De schijnelite van de valsemunters.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In dat boek wordt, volgens de uitgever, uit de doeken gedaan wat het gedachtegoed is van Bosma. En hij ‘werpt een persoonlijke blik op de jaren van zijn politieke carrière, de jaren waarin Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord en Geert Wilders uitgroeide tot de spraakmakendste politicus van Nederland’.

Door D66-leider Alexander Pechtold uitgemaakt voor racist, legt Bosma uit wat de geest van mei 1968 te maken heeft met de toestroom van migranten uit islamitische landen. Bosma: “De linkse elites zijn net zo blind voor de islam als ze destijds waren voor het communisme.” Wij zijn nu al nieuwsgierig naar de memoires van de mediaspecialist, speechwriter én absurdevragensteller van de PVV.