Spring naar de content

Goedele Liekens slaat wild om zich heen

Goedele Liekens is boos, heel erg boos. Na onthullingen over haar relatie in de Belgische Story noemt ze de hoofdredacteur van dat blad ‘een pedofiel’. En daar kunnen we op vertrouwen, ze heeft er ervaring mee.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Of toch niet? Na het bericht over haar geheime relatie, die aan de basis zou liggen van de scheiding van haar huidige man, sloeg Liekens terug.

In haar eigen magazine Goedele (volgens de eigen website een ‘kwaliteitsvol’ magazine) roept ze dat hoodredacteur Thomas Siffer een pedofiel is. En Frederik de Swaef, die het gewraakte stuk schreef, een hoerenloper. Zo. Teruggeslagen. Maar het slaat helemaal nergens op. Liekens: “Het klopt uiteraard niet, maar als zij roddels mogen verspreiden, mag ik het ook.”

Goedele heeft een klacht ingediend bij de Raad van de Journalistiek. Pijnlijk, want Story en Goedele zitten bij de zelfde uitgeverij. De Swaef hoopt dan ook dat ze het gedonder ‘intern kunnen oplossen’. Succes.

Onderwerpen