Spring naar de content

Whitney weer keihard aan de crack

Houston, we have a problem. Again… Voor iedereen die zich al afvroeg waarom de in 2005 afgekickte (nee, écht) Whitney Houston tijdens haar comebacktournee door Europa weer zo belabberd zong en haar teksten vergat: ze is weer helemaal hooked aan De Witte Sloper, zo blijkt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

La Houston zou tijdens haar verblijf in de Deense hoofdstad Kopenhagen voor maar liefst 45.000 kronen (ruim 6000 euro) aan coke vanuit Zwitserland hebben laten overkomen. Dit liet haar manager, Marlon David, weten in een gesprek met het altijd geloofwaardige National Enquirer. “Een van mijn vrienden in Zwiterland dealt coke,” zegt David, “en Whitney had wel zin in een feestje.” U ziet, de zangeres gaat altijd vergezeld van een uiterst vrolijke entourage.

Er gingen overigens al eerder hardnekkige geruchten dat Houston niet met haar vingers van het witte goud kon afblijven. De hele comebacktour was dan ook een enorme aanfluiting en in vrijwel alle landen kon ze op massaal boegeroep rekenen.
Volgens National Enquirer geeft Houston zo’n 300.000 dollar per jaar uit om haar hobby te kunnen bekostigen.

[[popup file=”2010-07/whitney_houstons_crack3.jpg” description=”(thumbnail)” ]]
Archieffoto van Whitney’s opgeruimde badkamer anno 2006 (klik)

Onderwerpen