Spring naar de content

Anti-prik-orakel blijkt tevens oliedeskundige

Desirée Röver, een van de luidruchtigste tegenstanders van vaccineren, blijkt nu ook verstand te hebben van olierampen. Volgens de zelfbenoemde ‘medisch research journaliste’ is het inmiddels gedichte lek in de Golf van Mexico één groot complot.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Mark Traa

Even in herinnering roepen: Desirée Röver kennen we van een jarenlange kruistocht tegen alles wat met vaccinaties te maken heeft. Niet gehinderd door enige kennis van zaken orakelt ze over bijvoorbeeld de Mexicaanse griep, die volgens haar voortkomt uit een joodse samenzwering. Misschien nog wel erger is dat ze spreekt op bijeenkomsten van bang gemaakte moeders die twijfelen of ze zichzelf of hun kinderen wel moeten laten inenten. We verwijzen ten overvloede nog naar dit gesprek met GeenStijls Rutger Castricum.

Goed, dat is dus Desirée Röver. Maar het was de laatste tijd wat stilletjes rond deze dame. Er is immers wat minder te doen rond vaccins tegen baarmoederhalskanker en Mexicaanse griep. Vandaar dat ze een nieuwe missie heeft gevonden. Want als je op internet wat pseudo-wetenschappelijke medische informatie bij elkaar kunt googelen, dan is het een koud kunstje om je te verdiepen in, bijvoorbeeld, de grootste milieuramp van de laatste tijd. De ‘main stream media’ doen dat natuurlijk onvoldoende. Die willen het gewoon niet zien: er is hier een enorme cover-up gaande. Het olielek was boze opzet!

Röver publiceerde een lang epistel  – gezien de krakkemikkige stijl overduidelijk een overschrijfsel van buitenlandse teksten – dat te onsamenhangend is om in één alinea samen te vatten. Maar enkele citaten maken duidelijk waar de nieuwbakken milieudeskundige heen wil.

“Er gaan steeds meer stemmen op die uit allerlei opduikende anomalieën afleiden dat het incident met de Deepwater Horizon geen ongeluk is, maar een zorgvuldig voorbereide volgende stap om – in het script van de Hegeliaanse dialectiek van ‘probleem-reactie-oplossing’ – de wereld op de knieën te dwingen tot het aanvaarden van de natte droom van de ‘macht achter de macht’: de werelddictatuur van de Nieuwe Wereld Orde.”

“Met andere woorden, het gebied rond de Deepwater Horizon, waar tientallen miljoenen mensen wonen en werken, wordt met medeweten en zelfs met assistentie van de Amerikaanse overheid een steeds verder uitdijende Auschwitz gaskamer…”

“De maatregelen in de Golf van Mexico van Obama zijn onbegrijpelijk… behalve in het kader van verdere stappen naar ‘Cap and Trade’, en een doelbewust aansturen op een burgeropstand, die het uitroepen van krijgswet en een algehele dictatuur ‘rechtvaardigt’.”

Het wachten is op de volgende diepgaande google-studie van de ‘research journaliste’. Zou het Nederlands elftal opzettelijk hebben verloren van Spanje? Zoek het uit Desirée!

Onderwerpen