Spring naar de content

De parallelle werkelijkheid van de Volkskrant

De kop die u hier boven ziet staan komt uit de Volkskrant  van vandaag. Pagina 2 om precies te zijn. Laat het even op u inwerken: Rutte bewerkt top VVD voor Paars-plus. U krijgt zometeen het hele verhaal te lezen. De kop dekt niet de lading. In het hele verhaal, alle 449 woorden (we hebben ze [[popup file=”2010-07/woorden.jpg” description=”geteld” align=”inline” ]]) wordt namelijk niet één keer gezegd dat de VVD-partijleider zijn liberalen probeert warm te maken voor een pretkabinet met D66 en GroenLinks.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

En dat zou ook niet slim zijn van Mark Rutte. Want iedere dag wordt de tegenstand binnen zijn achterban groter. Daar hebben we al eerder een stukje over geschreven, weet u nog

Lullig voor ‘huisgenoot P.’ en z’n vrouw (met d’r huiltweets) die net zijn teruggekeerd uit de VS. De vraag is namelijk niet óf Rutte de stekker eruit trekt, maar wanneer precies. Paars Plus? It just ain’t gonna happen. De geheime linkse agenda van de Volkskrant ten spijt. Het verhaal met de suggestieve kop leest u [[popup file=”2010-07/links_verhaal.jpg” description=”hier” align=”inline” ]].