Spring naar de content

Zwembadjes zijn op!

Het is vandaag 20 juli, en iedereen die ook maar een beetje het nieuws volgt weet dat het hardcore komkommertijd is. Tuurlijk, er gebeuren heus dingen die er toe doen: een voortsluimerende financiële én een kabinetscrisis, een olieramp die z’n weerga niet kent, het gekonkel omtrent de trouwoutfits van een voetballer en zijn vrouw… Maar vergeet alstublieft het kleine leed niet!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Zo zijn er in het hele land bijvoorbeeld bijna geen zwembadjes meer te krijgen, en dat terwijl we opnieuw een hittegolf van jewelste voor de kiezen krijgen. Dat wordt dus of een verfrissende duik in de zee, óf gewoon lekker binnen blijven. Is wel zo veilig.

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/4nWTTlI7xdw&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/4nWTTlI7xdw&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>