Zwembadjes zijn op!

eelko rol 20 jul 2010 Politiek

Het is vandaag 20 juli, en iedereen die ook maar een beetje het nieuws volgt weet dat het hardcore komkommertijd is. Tuurlijk, er gebeuren heus dingen die er toe doen: een voortsluimerende financiële én een kabinetscrisis, een olieramp die z’n weerga niet kent, het gekonkel omtrent de trouwoutfits van een voetballer en zijn vrouw… Maar vergeet alstublieft het kleine leed niet!

Zo zijn er in het hele land bijvoorbeeld bijna geen zwembadjes meer te krijgen, en dat terwijl we opnieuw een hittegolf van jewelste voor de kiezen krijgen. Dat wordt dus of een verfrissende duik in de zee, óf gewoon lekker binnen blijven. Is wel zo veilig.

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/4nWTTlI7xdw&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/4nWTTlI7xdw&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Reageer op artikel:
Zwembadjes zijn op!
Sluiten