Spring naar de content

Pendeltrein Spoorwegmuseum rijdt weer!

Vrijdag 23 juli. De komkommers zijn inmiddels niet meer te tellen. Er gebeuren ongetwijfeld ook nog zaken die er echt toe doen, al is het inmiddels goed zoeken: zo wordt er nog driftig gezocht naar een manier om een rechts kabinet te vormen, voetbalt Ribéry ondanks zijn dampende neukseks met een minderjarig hoertje vrolijk door en gaan er hardnekkige geruchten dat Superman een homorelatie had met de ultiem ruige homopornoster Cal Culver… Maar vergeet alstublieft het kleine leed niet!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Na een pauze van wel anderhalf jaar rijdt vanaf aanstaande maandag de museumtrein van Utrecht CS naar Het Spoorwegmuseum weer dagelijks. En dat is mooi, want door de drukte op het traject Utrecht – Driebergen-Zeist kon de museumtrein alleen in de weekenden, in de schoolvakanties en tijdens feestdagen rijden. 
Een oplossing is gevonden in een nieuwe route via Blauwkapel. Dankzij de inspanningen van ProRail kan de nieuwe route nu in gebruik worden genomen. Een kaartje kost €2,00 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen.

Eerder in de serie Komkommer van de dag:
– 22 juli: Een peukvrij strand dankzij de zak-asbak
– 21 juli: Brandweer redt kat uit boom
– 20 juli: Zwembadjes zijn op!

Onderwerpen