Oliver Stone: toch géén joods complot

bas paternotte 28 jul 2010 Politiek

Wat is dat toch met mensen die overal joodse complotten zien? Als het niet heksje Duisenberg is ziet Harry Mens wel weer een samenzwering van het oude volk. Deze week deed de Amerikaanse filmmaker Oliver Stone van zich horen. Er zou geen open debat mogelijk zijn over de holocaust omdat de Amerikaanse media in handen zijn van de joden. Een interessante stelling van Stone, jammer alleen dat hij geen bewijzen kon aandragen. Dus Stone moest door het stof vandaag. “I made a clumsy association about the Holocaust, for which I am sorry and I regret.”

Stone deed zijn uitspraken in het licht van ‘Secret History of America’, een tv-project waarin hij naar eigen zeggen een eind wil maken met de onjuistheden in de conventionele manier waarop in Amerika naar de geschiedenis van de 20ste eeuw wordt gekeken.

En dat is een beetje het probleem met Oliver Stone. Zo kunnen we bijvoorbeeld niet wachten op zijn nieuwste film Wallstreet 2 (check die trailer dan!) die volgende maand uitkomt. Maar dan zul je net zien dat die tiendelige documentaire gaat over de New World Order , en dat Kennedy is vermoord door Lyndon B. Johnson en wat dies meer zij. Enfin, Stone heeft zijn relletje weer gehad. We gaan het zien.

Reageer op artikel:
Oliver Stone: toch géén joods complot
Sluiten