Van de pot gerukt

import de kring 30 jul 2010 Cultuur

In een artikel dat opgehangen was aan een foto waarop Jan Smit zijn blote buik toont, schreef ze vorige week dat de zanger onlangs in het Toscaanse hotel Castel Monastero de bruidssuite inspecteerde. Een relevant detail, aangezien Smits ex Yolanthe Cabau van Kasbergen aldaar een week eerder haar huwelijksnacht doorbracht met voetballer Wesley Sneijder.

Primeur? Aperte onzin, reageert Smit. “Ik kan me niet herinneren dit jaar in in Italië te zijn geweest.” Zijn manager Jaap Buijs voegt daaraan toe: “Wilma Nanninga zet Jan met dit verhaal bewust voor schut. Dat wijf is niet goed bij haar hoofd. Jan was in augustus 2009 voor het laatst in Italië, maar niet in Toscane. Ze moet eens ophouden met die onzin te verkopen. En bovendien: wie gelooft dit nou? Als ik journalist was geweest, zou ik een aannemelijker verhaal verzinnen.”

Tijd voor een rectificatie, Wilma? Nee, ze blijft bij haar verhaal. Tegen RTL Boulevard zei ze: “Denk je dat ik het in de krant ga zetten op basis van één bron? Nee toch.”

Buijs hierop: “Als je dit soort onzin blijft volhouden, hoor je in een gekkenhuis te zitten.”

Nanninga is niet in haar eerste leugentje gestikt over Smit. “Toen Rex, het hondje dat Jan voor zijn nieuwe vriendin Liza Plat kocht, ziek werd, bracht Jan het terug naar de kennel. Waarop Nanninga ‘welingelichte bronnen’ opvoerde die zeiden dat Jan het hondje het huis uit schopte omdat-ie overal plaste! Is ze van de pot gerukt of zo?”

Buijs overweegt nu juridische stappen, maar wacht eerst tot zijn advocaat terugkeert van vakantie.

Reageer op artikel:
Van de pot gerukt
Sluiten