Spring naar de content

Twitter Top 10: Javier Guzman

Hij zit wel niet wel niet aan de drank, en is ondertussen een van Nederlands meest succesvolle cabaretiers. Met zijn programma Por Dios tourde Javier Guzman tot voor kort door Nederland. In de cabaretpikorde van HP/De Tijd wist hij het te schoppen tot de 21ste plaats. En hij twittert alleraardigst.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1 En Lubbers is weer terug! Vannacht benoemd. Hij werkt nu liefst in het donker. Dan weet de vrouw niet wie haar in haar billen knijpt.
Donderdag 22 juli, rond 9:45 uur

2 Jammer dat Rita (Verdonk, red.) niet op gesprek hoeft te komen bij die oude billenknijpert. De kans dat hij haar lastig valt lijkt mij nihil.
Donderdag 22 juli, rond 9:45 uur

3 In de krant staat dat nieuwe helderziende inktvis #Paulus voorspelt dat er geen rechts kabinet komt. Beestje is voor Cohen.
Donderdag 29 juli, rond 12:30 uur

4 Hij koos met foto’s van lijsttrekkers de coalitie. Mijn goudvis schijt steeds op hoofd van Wilders. Keuze? Nee, er ligt maar 1 foto in.
Donderdag 29 juli, rond 12:30 uur

5 Nieuwe Nederlandse politiek maakt meer kapot in het buitenland dan het nieuwe Nederlandse #voetbal.
Vrijdag 23 juli, rond 12:00 uur

6 1 op 10 NLers wil homo’s in de gevangenis zetten. ‘Om tot inkeer te komen.’ Met allemaal mannen in een afgesloten ruimte… Wat een straf!
Vrijdag 30 juli, rond 14:00 uur

7 ‘Wilders bereid tot gedoogsteun VVD en CDA’ Sorry? Wilders die gedoogd? Da’s een grap, toch?
Donderdag 22 juli, rond 11:25 uur

8 Jan smit gaat Engelstallig zingen! Hij wil wereldberoemd worden… Jan heeft gedacht: als m’n ex wereldberoemd kan worden, kan ik dat ook.
Donderdag 29 juli, rond 10:45 uur

9 De Loveparade in Duisberg: het ‘nieuws’ van Mental Theo over een #aanslag (‘??’) klopt niet. Konden we dat niet uit zijn naam al opmaken?
Zaterdag 24 juli, rond 20:10 uur

10 Trouwens een kleine tip voor politici: luister naar elkaar en loop eens naar de microfoon i.p.v. op een klein schermpje je mening te geven.

Onderwerpen