Spring naar de content

Geert-vriendin Pamela Geller: ‘We hate Europe!’

Het zal u niet zijn ontgaan: Geert Wilders gaat naar New York. Hij zal spreken op Ground Zero op uitnodiging van de organisatie Stop Islamization Of America (SIOA). Want Geert en zijn Amerikaanse vrienden zijn boos dat er een MEGA-moskee op Ground Zero islamitisch gemeenschapscentrum wordt gebouwd twee blokken verderop. Ook Wilders-groupie [[popup file=”2010-08/wildersgeller.jpg” description=”bewonderaar” align=”inline” ]], tv-persoonlijkheid en [[popup file=”2010-08/afbeelding_136.png” description=”kalenderbabe” align=”inline” ]] Pamela Geller is betrokken bij SIOA. “We hate Europe!”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

(Lees verder onder de foto.)

SIOA is overigens één van de financiers van Wilders. Zo was Geert Wilders begin dit jaar te gast op de Conservative Political Action Conference (CPAC). Daar werd geld ingezameld voor Geert Wilders (zie derde alinea). Eén van de inleiders van Wilders was eerder genoemde Geller. En zij is nogal van de oorlogzuchtige taal getuige haar weblog. Haar toespraak tijdens CPAC was nog pittiger: “Now, being as Amerocentric as we are, why should we care about a politician in Europe? We hate Europe! We must care about this politician because this war is not a nation state war, this is global, the global jihad. And who will fight it and defend the west? Free men and free women who know how much blood, toil, and hard work it took to get to this point in advanced civilization.”

Pardon? We hate Europe? Wie denkt die Geller wel dat ze is? Amerika dat de wereld in een kredietcrisis heeft gestort, Amerika waar volvette tieners obesitas hebben, Amerika dat een president heeft die Iran niet durft aan te pakken? Die Geller moet d’r grote mond over Europa houden. Ons zijn de besten. Geert, doe er wat aan!

NYC-burgemeester Michael Bloomberg heeft overigens geen enkele moeite met de komst van het centrum: “Van alle kostbare vrijheden is de vrijheid van godsdienst misschien wel de belangrijkste. En het is een vrijheid die, zelfs in een stad die zo is geworteld in de Nederlandse traditie van tolerantie, gedurende lange jaren hard is bevochten.”

Onderwerpen