Spring naar de content

Hanneke Groenteman is terug van vakantie: ‘Nina Brink is de grootste bitch van Nederland’

Hanneke Groenteman, het boegbeeld van progressief Nederland, is hier al vaker langsgekomen. Was het niet omdat ze Martin Simek een ‘egocentrisch, onelegant klein mannetje‘ noemde of één van haar opvolgsters bij Zomergasten affikte, dan was het wel omdat ze ein-de-lijk zou stoppen met haar blog wegens het ongeoorloofd copy-pasten van Volkskrant-columns, iets wat ze indertijd beloofde nooit meer te zullen doen. Een belofte die ze, net als de belofte te stoppen met haar blog, intussen alweer gebroken heeft. Maar de Amsterdamse heeft nu goed nieuws, waar ze erg gelukkig van is geworden: Privé heeft gerectificeerd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het tijdschrift plaatste enige tijd geleden een artikel waarin werd gemeld dat de Damschreeuwer familie zou zijn van blogschreeuwer Groenteman. Dit bleek echter niet waar te zijn. “Ik bespaar jullie de details van het lasterlijke stuk, dat volledig uit een duim gezogen was. De meeste aantijgingen laat ik over mijn kant gaan, maar dit ging mij te ver, er was NIETS VAN WAAR!” aldus Groenteman. Privé heeft nu een rectificatie geplaatst, want respect en fatsoen moet je doen. En respect en fatsoen, daar weet Hanneke zelf alles van, want één stuk eerder noemt ze Nina Brink nog heel respectvol ‘[[popup file=”2010-08/afbeelding_139.png” description=”de grootste bitch van Nederland” align=”inline” ]]’ en zegt ze, heel fatsoenlijk en respectvol natuurlijk, dat Rutte en Verhagen draaikonten zijn.

Om kort te gaan: Hanneke Groenteman is terug van vakantie. En géén familie van de Damschreeuwer. Het internet is direct weer een stukje mooier.