Spring naar de content

Buzz Top-3: Kesler, Sauer & Sneijder-Cabau van Kasbergen

1. HENK KESLER (Enschede, 1949) – Op 1 september stopt hij als directeur betaald voetbal bij de KNVB, dus nu durft hij. Kesler noemt mensen die kritiek hebben op de eventuele komst van een WK naar Nederland ‘zure calvinisten‘.  En: “Die tijdgeest vind ik verderfelijk.”
2. DERK SAUER (Amstelveen, 1952)
– De journalist, uitgever, mediatycoon en eindbaas van de NRC heeft aangekondigd dat de zender Het Gesprek uitstel van betaling heeft aangevraagd. “Het blijkt moeilijk om de kwaliteitsjournalistiek die ik gewend was op papier ook op tv te brengen,” aldus Sauer.
3. YOLANTHE SNEIJDER-CABAU VAN KASBERGEN (Ibiza, 1985)
– Professioneel voetbalvrouw. Was al zeker drie dagen niet in het nieuws geweest, dus werd het daar wel weer tijd voor. En wat doe je dan? Dan stap je naar alle kranten vanwege het feit dat je je houten neus niet mooi vindt. Zo blijf je in ieder geval in the picture.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Vorige week: 1. Wyclef Jean. 2. Ruud Lubbers 3. Naomi Campbell.

Onderwerpen