PvdA nu ook tegen moskee op Ground Zero

Bas Paternotte 13 aug 2010 Politiek

[[image file=”2010-08/monaschtweet.png” align=”inline” ]]
De invloed van Job Cohen bij de PvdA is overduidelijk tanende. Want kijk nou wat Sneker en sociaal-democratisch Kamerlid Jacques Monasch zegt. Dat is bepaaldelijk niet de boel bij elkaar houden.

Komt nog bij dat Monasch de verkeerde vergelijking trekt. Het monument op de Dam staat er om de gevallenen te herdenken uit de periode dat nazi-Duitsland (dat was dus een land) vijf jaar lang haar met ijzer beslagen Pruisische laars hier plantte. De heren die de Twin Towers binnenvlogen waren gestoorde mafkezen die dat deden in opdracht van een andere gestoorde mafkees [[popup file=”2010-08/osama.jpg” description=”ergens in een grot in Pakistan” align=”inline” ]]. Dat Bin Laden later zou zeggen dat hij de islam vertegenwoordigde is natuurlijk spin. Grappig dat juist de oud-spindoctor Monasch daar intrapt.

En daar komt nog bij dat het geplande islamitisch centrum in New York twee blokken van Ground Zero komt te staan, dus dat deel van Monasch’ vergelijking gaat ook al niet op.

Dan nog even over Job Cohen overigens. De Telegraaf schreef gisteren [[popup file=”2010-08/cohen.jpg” description=”in een bijzin” align=”inline” ]] dat Cohen in de running is voor het vice-presidentschap van de Raad van State. Wat weet de krant van wakker Nederland wat wij niet weten? Is Cohen een bange poeperd en durft hij de Kamer niet in? We gaan het zien.

[[ poll uid=224 ]]

Reageer op artikel:
PvdA nu ook tegen moskee op Ground Zero
Sluiten