Twitter Top 10: Henk Westbroek

bouke sonnega 16 aug 2010 Cultuur

Via de muziek naar de radio en nu via de politiek weer terug naar de muziek. Henk Westbroek heeft een open sollicitatie gedaan wordt door De Telegraaf naar het songfestival gestuurd. De Krant van Wakker Nederland wil graag een keer níet in de onderste regionen eindigen. Henk Westbroek: een zelfportret in tien tweets.

1. Las net in de telegraaf dat ik aangeboden heb om naar het songfestival te gaan. Dit aanbod komt uit de duim van Wilma Nanninga. Weet van niks.
15 augustus, rond 17:00 uur

2. Morgen wordt in De Telegraaf onthuld dat ik al 3 jaar een op s.m.basis gebaseerde verhouding met Wilma Nanninga heb.En waar God exact woont.
15 augustus, rond 19:00 uur

3. In de sociologie v.d.godsdienst is een betwist maar respectabel standpunt om àlle goddiensten als ideologieen te zien.Geert denkt beperkt!
10 augustus, 00:34 uur

4. De Amsterdamse burgemeester wil dat op de basisschool homokunde onderwezen wordt.Past mooi tussen de lesuren jodenkennis en vrouwenomgang
5 augustus, 11:53 uur

5. Linkse partijen zijn vol respect voor minderheidsgroepen. Je zou dus ergens ook verwachten een minderheidsregering juichend ontvangen wordt.
1 augustus, 11:18 uur

6. Als ik nog ongeboren vrucht was, ging ik nu een solozeiltocht om de wereld maken.Je kunt niet jong genoeg in het guinness record boek komen.
4 augustus, 15:13 uur

7. Op het beeldmerk van de Rabobank staat een uitgemergelde man die zelfs geen kleren meer heeft om aan te trekken:de klant waarschijnlijk!
7 augustus, 3:13 uur

8. De haat die sommigen tegen Wilders etaleren wordt gerechtvaardigd door op Geert ‘s moslimhaat te wijzen. Bestaat er goeie en slechte haat ?
15 augustus, rond 14:00 uur

9. Er schijnt een speciale stervenskliniek opgericht te worden.Brr! Het is toch veel handiger om de rijdende eutanasieman langs te laten komen.
12 augustus, 16:57 uur

10. Henk Kessler, de KNVB baas, zegt in De Volkskrant ” WK-critici zijn zure calvinisten “.Echt iemand die geen Blatter voor zijn mond neemt.
13 augustus, 12:52 uur

[[ poll uid=225 ]]

Vorige week: Heleen van Royen

Reageer op artikel:
Twitter Top 10: Henk Westbroek
Sluiten