Spring naar de content

Buzz Top-3: Het CDA-Kamerlid, Sander Vreeswijk & Gordon Brown

1. HET ANONIEME CDA-KAMERLID (19xx) – Als een duveltje uit een doosje: terwijl informateur Ivo Opstelten meldt dat de formatieonderhandelingen op koers liggen, is er een anoniem Kamerlid van het CDA dat principiële bezwaren heeft tegen samenwerking met de PVV. En dan houdt het natuurlijk snel op met de Kamermeerderheid van 76 zetels. Wie o wie is het?
2. SANDER VREESWIJK (1981) – De moordenaar van de 12-jarige Milly Boele greep maar liefst 30 tot 40 keer naar een joint tijdens het misdrijf. Daarom kan hij zomaar een extra zware gevangenissstraf krijgen. Immers, politieagenten horen zich niet in te laten met drugs, zo legt strafrechtadvocaat Geert-Jan Knoops uit.
3. GORDON BROWN (Glasgow, 1951) – De vertrokken ex-premier van het Verenigd Koninkrijk gaat weer centjes verdienen. De socialist is in te huren voor toespraken. Wat moet dat wel niet kosten? Een schamele 78.000 euro per uur. Voorganger Tony Blair kreeg veel meer: 440.000 euro voor twee toespraken van een half uur.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Vorige week: 1. Henk Kesler 2. Derk Sauer 3. Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen.