Spring naar de content

Van Agt pleit voor cordon sanitaire rondom PVV

Terwijl het CDA-kader zwetend en puffend de kikkers in de kruiwagen probeert te houden gaat Dries ‘ik ben een ariër‘ Van Agt onverdroten voort met zijn missie tegen de PVV. Nu de Nederlandse media wat Van Agt-moe zijn zoekt hij zijn heil bij onze zuiderburen. In het Belgische weekblad Knack pleit hij voor een heus cordon sanitaire rondom de PVV. “Wat de partij van Wilders wil, komt neer op een ontmenselijking van ons in de loop van de tijd moeizaam bevochten, humane strafrecht.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Kijk eens aan: er moet dus een muur gebouwd worden om de democratisch verkozen PVV. Dat zegt dus de man die ondertussen wil praten met de democratisch verkozen terreurorganisatie Hamas die al sinds 2006 garant staat voor een golf van democratie in de Gazastrook. Dezelfde organisatie die en passant Israël wil opheffen.

Verstand komt dus niet per definitie met de jaren. In het interview zegt Van Agt ook een transfer naar GroenLinks danwel D66 te overwegen. ”D66 en GroenLinks zijn in mijn ogen leuke, interessante partijen. Er staat geen C in hun naam, maar er zijn er veel die zeggen dat ze van die C in de naam van het CDA ook nog weinig merken.”

CDA’ers die alsmaar overwegen, waar hebben we dat eerder gehoord? Enfin, niet lullen maar poetsen, Van Agt!